Tag et kursus i Office 365 og udvikl dine IT kompetencer

I dag foregår stort set alt papirarbejde elektronisk og dette er en kæmpe fordel i forhold til at skulle skrive ting ned i hånden, som i gamle dage. Microsofts Office pakke har i lang tid været førende indenfor programmer som kan hjælpe dig med at løse alle former for digitale opgaver, heriblandt slideshows, tekstdokumenter, udregningsark og meget meget mere. Office 365 pakken indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access. De fleste kan finde ud af at bruge Word og måske også Excel, men at kunne finde ud af at bruge og rent faktisk at kunne udnytte de mange funktioner, er to vidt forskellige ting.

 

Det er derfor essentielt når man henvender sig til en ny arbejdsgiver, eller skal løse større private opgaver, at have fuldstændigt styr på Office pakken. Udover at det vil give dig en klar fordel i forhold til andre, som ikke har undervisning i pakken, vil kunne arbejde meget hurtigere og have et langt større overblik over hvilke funktioner som du har til rådighed når du arbejder med Office 365. Dette er en kæmpe fordel da du vil være i stand til at spare rigtigt meget tid og samtidigt vil kunne skabe meget professionelle dokumenter, som kan bruges i erhvervsmæssige sammenhænge.

 

Et kursus i Office 365 gør dig professionel

 

Arbejder du på kontor eller skal du tilbage på skolebænken, kan det derfor varmt anbefales at tage et kursus i Office 365. På mange arbejdspladser vil det være et krav at du har et udvidet kendskab til den samlede Office 365 pakke, da det er en fast del af mange arbejdsopgaver uanset hvilken branche som du arbejder i, eller hvilken rolle du har på arbejdspladsen. Det er desuden altid en fordel at have mange IT kompetencer i en verden, som stadig bliver mere og mere digitaliseret hver dag. Når du melder dig på et kursus i Office 365, bliver du undervist af en underviser som netop har specialiseret sig i disse programmer. Dermed er du altid sikret den nyeste og mest opdateret viden på området, da der konstant kommer nye opdateringer og forbedringer til pakken fra Microsoft.

 

Ikke nok med at du vil blive kompetent til at bruge klassikerne Word og Excel, vil du også lære at lave Slideshow præsentationer med PowerPoint, som kan bruges til at lave professionelle præsentationer med en projektor. Dette program er brugt af de fleste virksomheder når en ny idé eller en plan skal præsenteres for medarbejderne, det er også et af de foretrukne præsentationselementer på de fleste undervisnings institutioner verden over. Det stopper ikke her, for du vil også få kendskab til Outlook, som er Microsoft mail-program. Her kan du lære at sætte dine mails op professionelt og skabe et overblik over dine emails og kontakter, dette er en kæmpe fordel i forhold til at bruge en online klient som Google’s Gmail, hvor et overblik kan være svært at vedligeholde. Du kan tage kurset her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *