MEMDOO Nudler Potter Suppe Gryde Gryde i Rustfrit Stål Pot Gryderet Pot Baby Mad Pot Hurtigt Varme Gryde

MEMDOO Nudler Potter Suppe Gryde Gryde i Rustfrit Stål Pot Gryderet Pot Baby Mad Pot Hurtigt Varme Gryde

SKU: p350

Ny vare

kr119.45 kr65.72
Tags: mælk pan, taobao led, lerpotter sæt madlavning, marmit, cykel kabel-stop, kog gryden, noodle pan, pan, seramic madlavning pot, model madlavning pot.

Produkt Beskrivelse:

To Stil Køkken Pot : Der er to forskellige potter til at vælge og potter kan opfylde dine forskellige madlavning behov og hjælpe dig med at tilberede en bred vifte af retter mere professionelt.

Velegnet til Alle Former for Køkken: Let at Bruge og sikker for induktion komfur, gas ovn, elektrisk ovn eller keramisk kogeplade og så videre, er vores Hot Pot gøre livet mere bekvemt.

Let: Denne pot er let og stak-i stand, så det er perfekt til camping, vandreture, picnic, baggård parter, stranden, terrasse, middag, og meget mere.Fantastisk at nyde at have måltider med dine venner, børn og familie.

Materiale:Høj kvalitet fødevaregodkendt rustfrit stål materiale, grønt og sundt, er du velkommen til at bruge.Oxideret belægning på overfladen, ikke let at rust, let at rengøre.God termisk ledningsevne, ensartet opvarmning, hurtig opvarmning og køling.

Pakken Indeholdt:

1× Pot


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Suppe & Lager Potter

Relaterede varer

Bestsellere