Munden Maske Lyserøde Balletsko Print Masker - Åndbar Vindtæt Justerbar Munden-Dæmpe, Camping Kører for Kvinder og Mænd

Munden Maske Lyserøde Balletsko Print Masker - Åndbar Vindtæt Justerbar Munden-Dæmpe, Camping Kører for Kvinder og Mænd

SKU: p23860

Ny vare

kr61.07 kr23.84
Tags: kvindelige kører, smid maske, ansigt maske mode, klud pink, mandlige sweater, punk stil, mand pink floyd, hot sexet kvinder foto, mi antiviral maske, nike sneaker.

Materiale--Munden Maske Er Lavet Af 100% Polyester Materiale, Og Kan Bruges Hele Året Rundt.Den Hyggelige Og Åndbart Materiale Vil ikke Gnide Dit Ansigt, Og Det Er Let At Bære, Uden at det Forårsager Ubehag.Design--Udstyret med to aktivt kul filtre stykke med udskiftelige 5-lag beskyttelse og M-formet næseklemme.Hvis du ønsker at beskytte din familie, sundhed og få ros af dine venner så godt, jeg tror ikke du vil gå glip af det.Størrelse--Har To Size Til Børn Og Voksne.Munden Maske Er Bred Nok Til At Dække Din Næse, Mund Og Ansigt, Og Giver Dig Perfekt Beskyttelse.Lejligheder-kan anvendes til alle uanset alder, køn, og køn, men også hele året.Selv i dit liv, vil det ikke påvirke dit arbejde eller i dit daglige liv.Det er en nødvendighed i det daglige liv.Funktion-- støv maske har karakter af anti-støv, anti-bakterier, anti-udstødningsgas osv.som vi ikke kan se og lugte, som er skadelige for kroppen og skadelige luftpartikler.Noget, vi skal have i vores liv.Det er godt for dig at bære denne maske til enhver tid.Smukke mønstre, der kan forbedre dit udseende.


  • Køn: MÆND
  • Oprindelse: Kinas Fastland
  • Beskyttelse klasse: INGEN
  • Materiale: Polyester
  • Model-Nummer: Face Mask
  • Sikkerhed standard: INGEN
  • Mønster Type: Udskriv
  • Certificering: INGEN
Annie Wong1 2020-10-31 Good quality and very beautiful! 5/5
Petr Inozemcev 2020-12-29 Elegant image. Good print. Polyester. Huge mask with filter pocket. More suitable for men than women, because it's very big. Delivery one month to Slovenia EU. 5/5
Www Head17 Ru 2021-01-19 Adorei a máscara. Vem perfeita e é ajustável. Trás dois filtros. Pedido a 03/12 5/5
Milan Baros 15 2020-11-14 Nice Product. Good to wear, looks, great. Thanks for the fast and secure Delivery. 5/5
Dima Pavlov 02 2020-10-22 Very nice, practical, useful. Fast shipping, all right thanks. 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere