Blød Vandtæt Hund Sko Pet Supplies Åndbar Komfortable Vaskbar skridsikre Såler Pet Sko Bærbare Dog Sko

Blød Vandtæt Hund Sko Pet Supplies Åndbar Komfortable Vaskbar skridsikre Såler Pet Sko Bærbare Dog Sko

SKU: p23838

Ny vare

kr81.67 kr55.51
Tags: dog auto produkter, chow dog sko, quilt, stjerne hund pet sko, kites hunde, rd290, pokemon uafgjort, bånd kæledyr, si sko hunde, hund sko.

Funktioner:

1. Ingen grund til at vaske dine fødder: Hvis du vasker dine fødder hver dag, det kan skade sundheden for de poter, hvilket får hunden til at lide af fodsvamp og udvikle sig til interdigital betændelse.Det vil være mere besværligt at forhindre, at paw skader.

2. Beskyttelse af foden: Kæledyr bære sko til at forhindre glas skarpe sten eller rust negle fra indsættelse i såler af hundens fødder, fordi kæledyr vil ikke bekymre sig om, om der er sten, når de går, og de kan nemt såre deres fødder.Det forhindrer også, sand eller sten falder mellem tæerne.

3. Forhindre kæledyr mod skader fra rummet.Efter at sætte på sko, kæledyr kan forhindre kæledyr fra at snuppe møbler af træ eller træ.

4. Anti-deformation design: Denne sko er ikke let at deformere, så du behøver ikke bekymre dig om, deformation af sko efter en lang tid.

5. En bred vifte af farver er tilgængelig: Denne sko har en bred vifte af farver at vælge fra, og de forskellige farver har forskellige dekorative effekter.

Beskrivelse:

1.Skoene er lavet af importeret vandtæt og åndbart materiale (human klatring tøj stof), plus reflekterende stribe design, blød og behagelig at bære.

2. Det har de funktioner, af at være mindre tæt end vandmolekyler, og der er større end vanddamp, og har den virkning på at forebygge stuffiness, luftrensning og imprægnering.

3. Gummi slidstærke, skridsikre såler, hunde kan gå sikkert i sne, gletsjere, og jungler.Det er et par af pet sko velegnet til udendørs aktiviteter!

Specifikationer:

Velegnet til: kæledyr

Materiale: Vandtæt fire-sidet stretch + høj kvalitet læder + reflekterende strimmel + gummi sål

Størrelse Indvendig længde(cm) Indvendig bredde(cm)

2# 6.0 4.0

3# 6.2 4.5

4# 6.5 5.0

5# 7.0 5.7

6# 6.4 7.5

7# 8.0 7.0

8# 8.5 7.5

Pakke Inkluderet:

1 par*pet sko

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.


  • Materiale: buckskin
  • Sæt Type: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer

Bestsellere