Original LC79D LC79DAMD EVB kits med dobbelt gnss-band L1-L5 GPS GLONASS IRNSS BeiDou Galileo QZSS

Original LC79D LC79DAMD EVB kits med dobbelt gnss-band L1-L5 GPS GLONASS IRNSS BeiDou Galileo QZSS

SKU: p23431

Ny vare

kr386.85
Tags: esp32s2, dual band-gps, gps rtk, batteri esp32, ortopædisk pinky, gnss-antenne, gps l5 modul, gnss rtk, gnss gps, gps-modulet l1-l5.

GNSS LC79D

Med en samtidig multi-konstellation GNSS-modtageren på dual GNSS-bands, LC79D kan arbejde på L1 og L5 bands til GPS, Galileo og QZSS satellitter, L1 band for GLONASS og BeiDou satellitter samt L5 band for IRNSS satellit.

Sammenlignet med det europæiske GNSS-moduler arbejder på L1 band kun, LC79D i høj grad øger antallet af satellitter, der er involveret i at spore og positionering, og dermed en markant reduktion af multipath effekt forårsaget af de høje bygninger i byområder, hvilket reducerer signal erhvervelse tid og forbedrer positioneringens nøjagtighed.

LC79D er AIS-140-kompatibel, og on-board LNAs og SÅ filtre tjener til at sikre en bedre positionering i svagt signal områder og andre barske miljøer.GNSS-chipset hjælp 28nm proces-teknologi, kombineret med den avancerede low-power management løsning, som gør det muligt for low-power GNSS-sensing og positionering beslutsomhed og gør modulet til en ideel løsning til power-følsomme og batteri-drevne systemer.

På grund af sin fremragende præstation i bedre position drift og forbedring af positioneringsnøjagtigheden i rå urban kløfter, LC79D er blevet et populært valg for real-time tracking systemer, der deler økonomi, applikationer og så videre.

Kompakt design, lavt strømforbrug og høj ydeevne gør det ideelt for køretøj, mennesker og sporing af aktiver samt deling af økonomi-applikationer.

Vigtigste Fordele

● Ultra-kompakt størrelse: 10.1 mm x 9.7 mm x 2,4 mm

● Multi-GNSS-motor, GPS, GLONASS, IRNSS, BeiDou, Galileo og QZSS

● Understøtter dual GNSS-bands (L1, L5)

● Støtte AGNSS

● Indbygget LNA for bedre følsomhed

● Støtte SPI UART, og I2C interfaces

● Support, SDK-kommando, der er udviklet af Quectel

● Støtte UDR (Løsgående Dead Reckoning) i host-mode


  • Model-Nummer: LC79D
A K Abeckham 2020-10-05 As it was offered 5/5
Prostomisha1988 2021-01-20 The seller is good. The request was taxed by Federal. Regarding the reception satellite even being L1 L5 is lower in number of satellites and precision the ublox M8n, I buy again this seller, however not buy more Quectel. 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere