Udsalg-- Semi Brasilianske Kvinder er Sexet Mini Tie-side g-streng Bikini Bottom biquini moda de praia Micro String bikini

Udsalg-- Semi Brasilianske Kvinder er Sexet Mini Tie-side g-streng Bikini Bottom biquini moda de praia Micro String bikini

SKU: p23181

Ny vare

kr39.74
Tags: 2021 bikini, string badetøj, bunden svømme, pels g-streng, pareo gennemsigtig bikini, ko print sexet, micro g-streng, bunden badedragt, ekstrem sexet mini micro g-string bikini, kastking store officielle.

En

afslutning

produkt valg liste

Velkommen til at besøge min butik!!Vi er professionelle badetøj fabrik, Badetøj&bikinier sælge her er med god kvalitet(80%nylon+20% spandex) og god service (100%).Har en dejlig tid her!!

STØRRELSE :(CM) S,M,L, (kun for reference),2%-4% tolerance er rimelig.STØRRELSEN Talje (CM)

Hofte(cm) S: 58-65

70-80 M: 63-70

80-88 L: 68-76 88-100 XL: 76-82 92-105

Gratis forsendelse:

1.Kina post, luftpost:

en, Din parcel tager normalt 15-25 arbejdsdage at ankomme i Canada,Austrialia,Tyskland,Frankrig og de fleste Asiatiske lande.Det tager cirka 20-45 dage til at ankomme i Sydamerika med China post Luftpost;

b, Især Brasilien og russisk, tager Normalt 50-65 dage, nogle gange tager det mere end 90 dage,såsom dårligt vejr, dårlig effektivitet af transport, særlige fastivals og andre ukontrollabel faktor.

c, Hvis du ikke kan acceptere den lange leveringstid, kan Du bruge standard-forsendelse eller hurtig transport.Tak

2. Epacket: Det er en form for hurtig og gratis forsendelse til den kun i USA.Normalt tager det omkring 10-15 hverdage til at ankomme i USA.

Standard shipping: Hongkong Post, luftpost, Singapore Post, luftpost, Swiss Post og Sverige Indlæg.Disse standard shipping metoder er hurtigere end Kina post, Det tager omkring 15~35 dage til at ankomme i dit land.Du skal betale $3~$6 shipping omkostninger for din ordre, vil Vi sende din ordre til dig af disse metoder.

Rabat fragt: DHL / UPS / FedEx / TNT / EMS .

Betaling:

Escrow, Kreditkort , western Union og T/T.

Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.

For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Paraplegi.dk,og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Feedback:

Vi sætter pris på den positive feedback til at lade os vide, at du har modtaget din ordre, og du opfylder med elementer.sikker på, vi vil gerne vende tilbage til den positive feedback til dig også.Hvis du ikke har modtaget dine varer, eller hvis du dissatisfy med de elementer, du har modtaget, skal du kontakte os i god tid.Vi er glade for at løse problemet for dig.Tak.

Returret:

Vi garanterer, at din nul-risiko køb oplevelsen her.

Vi tilbyder fuld refusion til dig,hvis produktet har nogen kvalitet problem.

Tak for din støtte !!!

Minde:

Så skriv en besked til mig, hvis du ønsker at blande forskellige stilarter til samme pris eller samme pris, når du placerer en ordre, og jeg vil forberede sig på de elementer, for dig korrekt.Tak!Du kan kontakte os inden betalingen, hvis du ønsker at engros-eller vælge et andet rederi, vil vi ændre pris og kombineret fragt afhængigt af dine ordrer.Det vil ikke være tilbagebetaling efter betaling.Vi glæder os over, blandet grossister.Vi ser frem til at samarbejde med dig.


  • farve: sort, rød, kaffe, hvid
  • badetøj stil:
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Størrelse: S,M, L,
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mønster Type: Solid
  • Mærke: OZIYU
  • Materiale: Spandex/Nylon
Gudronov 2020-09-07 really small but nice 4/5
Geoffreyxu1 2020-10-12 Waist 74 hip 96 L is idially, fashionable and XL. Mr. Maly. 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere