Soft toy bunny mi i pink Panama 15 cm Budi Basa sidx-378

Soft toy bunny mi i pink Panama 15 cm Budi Basa sidx-378

SKU: p23158

Ny vare

kr72.69
Tags: mijia portable shaver, parasol wedkarski, smart paraply, lampe slit, læder xiaomi, mi bunny doll, bunny girl, mi bunny form, bunny telefon, mi-3 se bunny.

Størrelsen af legetøjet: 15 cm.

Baby Bunny i en rørende Panama, syet af bomuld stof koral-lyserød farve med hvidt mønster.Panama er syet med en foring af hvid bomuld.Foran på hovedet er en pink satin-sløjfe.

Bunny mi-oprettelsen af russiske designere, hvor du falder i kærlighed ved første blik.Plys cuties er smukke til de mindste detaljer:

Høj kvalitet kunstig pels, der minder om velvet.Pæne sømme, uden spor af lim.Tæt polstring med bolde for finmotorik.Fejlfrit syet tøj.For 100% allergivenlige kæledyr.Ingen nysen og uld på bluser.Legetøj er antidepressiva.De har så meget positivt, at du ikke vil smil.Få fat i og knus til uendelighed.En fryd for både børn og voksne sentimentale te.

Og vigtigst af alt, de er vores.Designet er russisk, produktionen er i nærheden af Moskva, selv de materialer, der er det halve af den indenlandske.Vores svar til alle Mishki Teddy!

Bunny mi er to eared tvillinger Mika og Mia (dreng og pige).De dukkede første gang op i den Samling Budi basa.Mika og Mia er som hinanden, som to knapper på skjorten.Men Mika har en karakteristisk bow tie.Bunny mi findes i forskellige størrelser fra 15 cm til 35 cm.Poter kan være blød (så en toy siddende), eller hård (så en toy stable).


  • Mærke: INGEN
Seu Seu8i 2021-02-13 The order was processed 12 days, and the goods never sent. It is not clear why, there were 11 pieces in stock. Money returned 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere