Aftenen plus 100 dragee. Naturlige vegetabilske vitaminer for en rolig, stærk søvn. Naturlige sleeping piller.

Aftenen plus 100 dragee. Naturlige vegetabilske vitaminer for en rolig, stærk søvn. Naturlige sleeping piller.

SKU: p23124

Ny vare

kr8.74
Tags: flower mesh-shirt, nvidia geforc, d3-vitamin, blonder qipao, e-vitamin, 1080 ti grafikkort, sød v, d-vitamin, c-vitamin, nvidia tesla.

AFTENEN PLUS

Vitaminer til at sove.Reducerer blodtrykket, sinker i hjerterytmen, har en anticonvulsive aktivitet; Har en positiv virkning på kulhydrat og fedt udveksling, reducerer glucose, mejeri-og пировиноградной Fedtsyrer, Kolesterol, generelt lipider i blodet, normaliserer indikatorer for protein udveksling; Effektiv i neuroser, søvnløshed, irritabilitet.

Aftenen plus-beroligende til søvnløshed, nervøs på jord

De er en del af et meget stort antal af naturlige beroligende midler, selv i form af ekstrakter.Men udkastet til aften plus er fundamentalt forskellig fra dets analoger.Medicinske urter, som er en del af det, behandles ikke med den metode, udlevering, men med brug af cryology.Det er på denne måde, som ingen andre, der giver dig mulighed for at bevare alle væld af helbredende stoffer, hvilket betyder, og helbredende egenskaber.

Karakteristika af komponenter af lægemidlet "aften plus":

Rødderne og rødder af Valeriana er kilden til Baldrian og изовалериановой syrer, валепотриатов og andre bioaktive stoffer (mere end 120), indeholder op til 3,5% æterisk olie.Med alle de behandlinger, metoder, undtagen cryoprocessing, mange af dem (valerenal, Merced, valerin, борнилизовалерианат osv.) teknologisk er ikke tilgængelig.Stoffer, og selv lugten af Baldrian har en kraftfuld beroligende piller og sovepiller.Desuden har planten en спазмолитический virkning, forbedrer arbejde af myocardial på кардионеврозах.Hjerte-Kilde til флавоноидных glycosider (rutine, кверцетрина, квинквелозида, etc.), alcoloids, saponiner og tanniner.Har en beroligende effekt på det centrale nervesystem, sinker i hjerterytmen, øger styrken af hjertet nedskæringer og reducerer blodtrykket, har гипотензивным, beroligende egenskaber.Anvendelse af hele planten (ikke et ekstrakt), sikrer fuldstændigheden af dens farmakologiske virkning på den menneskelige krop.

Forskelle fra lignende stoffer:

Indholdet af tidligere cryoprocessing af tom og Baldrian, ikke ekstrakter, som gør stoffet mere effektiv og reducerer risikoen for bivirkninger. Flere aktive stoffer, der mere Baldrian i sammensætningen; Lav risiko for allergisk reaktion, som er fremstillet af planter, der dyrkes i miljøvenlige områder af den midterste stribe i Rusland, og det er bevist, at anlægget er bedst egnet til de mennesker, der i de områder, hvor den vokser.

Hjerte og fartøjet sundhedsprogrammet

Når søvnforstyrrelser "Valeriana p"/"tomt" p "/" NERVO-vit "/" aften" for 15 minutter til At sove.For at forbedre mikrocirkulationen i blodet og reducere ilt sult "memo-wit" + "cardiotone".Sammen, 2 borde.Hver af dem 3 gange om dagen, i løbet af mad.Fødevarer "Дигидрокверцетин plus"/"apitonus s" i henhold til skema: tabel 1. 3 gange om dagen.Program for hjerte-kar-sygdomme: Med søvnforstyrrelser "Valeriana p"/"NERVO-vit"/"aften" for 15 minutter til At sove; I dag bruger vi "tom P" for 1 tabel. 5-6 gange om dagen for at fjerne spasmer fra fartøjer; For at forbedre blod mikrocirkulationen og reducerer ilt sult-"memo-wit" + "cardiotone", sammen, 2 borde.Hver af dem 3 gange om dagen, i løbet af fødevarer, og den bedste måde at modtage, er under sprog; I løbet af Mad "дигидрокверцетин plus"/"apitonus s" i henhold til skema: tabel 1. 3 gange om dagen; "Tireo-wit" af 3 borde. 3 gange om dagen i 20 minutter før måltider eller 30 minutter efter et måltid.Diabetes Program: Med søvnforstyrrelser "Valeriana p"/"NERVO-vit"/"aften" for 15 minutter til At sove; I dag bruger vi "tom P" for 1 tabel. 5-6 gange om dagen for at fjerne spasmer fra fartøjer; For at forbedre mikrocirkulationen i blodet og reducere ilt sult "memo-wit" + "cardiotone".Sammen, 2 borde.Hver af dem 3 gange om dagen, i løbet af mad.Den bedste måde at modtage, er af sprog; I løbet af Mad "дигидрокверцетин plus"/"apitonus s" i henhold til skema: tabel 1. 3 gange om dagen; I løbet af Mad "Mælkebøtte s" i henhold til skema: 2 borde. 3 gange om dagen.Lægemidler til fælles tilbud: "Cardiotone", "tireo-wit", "элеутерококк S", "levesea S", "эхинацея S" (for at eliminere daglige regime krænkelser), "devyasil P"

Aftenen plus-naturlig måde at indre harmoni

Når du har brug for til hurtigt at lindre stress og søvn, at tage stoffet aften plus vil være den bedste løsning.I sin sammensætning, den populære planter af beroligende handling: Baldrian lægemidler og føtale hjerte.Det stof er anvendt med succes for smerter, søvnløshed, forhøjet blodtryk, øget angst.Aftenen Plus er fremstillet af hele planter, som giver dig mulighed for at holde mere værdifulde stoffer i det, end at de midler, der er baseret på ekstrakter.Det er derfor, effektiviteten er højere og sandsynligheden for bivirkninger er minimal.


  • Oprindelse: RUC(Oprindelse)
  • Vægt: 40g
  • Køn: Unisex
  • Navn På Afdeling: Midaldrende
  • Holdbarhed: 2 År
  • Mærke: Секреты Долголетия
  • Certificering: ce
Ewelina13 2020-12-09 Thanks for fast shipping 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere