Army Band of Honor Guard Kostume Tøj Flotte Flag Raiser Kostume æresvagt Kina Nationale Resultater Militære Outfit

Army Band of Honor Guard Kostume Tøj Flotte Flag Raiser Kostume æresvagt Kina Nationale Resultater Militære Outfit

SKU: p22876

Ny vare

kr537.97 kr511.08
Tags: cross skulder t-shirt, for kinesiske hær, mand militær kjole, zowie, medic passer til, blå kinas militær, flag logo, kinesiske hær pakke, pci raiser, kit militære.

Flotte Flag Raiser Kostume æresvagt Kina Nationale Resultater Militær Tøj Tromle Guard Hær af Ære Kostume Tøj

BEMÆRK: ^ .^ God Kvalitet og Materialer, som Kun Vi sælger ikke billige skrammel Produkter...Detaljer: Size chart(reference)Enhed cm (1 cm=0.39 in) Eller (2.54 cm=1"tommer)

Tøj omfatter Hat+Jakke+Bukser/nederdel+Slips+skulderrem

BEMÆRK: Når du placerer ordre, kan Du bemærkning din højde, vægt, buste og taljemål, 1st...Tak

Om os:

I øjeblikket er vi specialiserede i forskellige stil af slid.Hvis du er en grossist eller på udkig efter en samarbejdspartner i Kina, bedes du kontakte os.Betaling: Vi accepterer Spærrede metode betaling.Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.

FORSENDELSE:

1 Varer vil blive afsendt inden for 1-6 hverdage efter, at vi bekræfte din betaling. 2 fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-3 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 3 Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt, Normalt tager det 15--30 dage til ankomst med fly Mail, og tager 8-12 hverdage med Hurtig. 4 nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. 5 Hvis du ikke modtager den vare, i løbet af 35 dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.Tjek din vare(r) ansigt til ansigt med kurer personale, før underskrivelsen, undgå at dine vare(r) i pakken bliver stjålet eller ændres ved Hurtig Selskab eller Brugerdefinerede personale, når underskrevet, det viser din vare(r) er i orden,er vi ikke ansvarlige for tab, som om disse to tilfælde ovenfor.Hvis din vare(r) bliver stjålet eller ændret, så lad kurer ansatte give et oplæg bevis for, at du ansigt til ansigt med det samme,så du kan gøre et krav om erstatning fra den Udtrykkelige virksomheden.

Smartere Online-Shopping,En Bedre Tilværelse!


  • Brug: Medicinsk
  • Stof Type: Klædes
  • Item: ZZB
  • Materiale: Polyester
  • Element Type: Sæt
  • Model-Nummer: TBTM
  • Køn: KVINDER

Relaterede varer

Bestsellere