Original 5.5" Display For XIAOMI Redmi Bemærk LCD-Skærm Touch Skærm med Digitizer Ramme For Redmi Bemærk Display #1

Original 5.5" Display For XIAOMI Redmi Bemærk LCD-Skærm Touch Skærm med Digitizer Ramme For Redmi Bemærk Display #1

SKU: p101409

Ny vare

kr125.93 kr119.64
Tags: 100 tommer projektor skærm, display mi bemærk, officielle xiaomi, mijia, indendørs intercom, mijia xiaomi, skillevæg, projektet skærm, mi, xiaomi mi.

OTMIL 5.5"Oprindelige Display For XIAOMI Redmi Bemærk LCD-Skærm Touch Skærm med Digitizer Ramme For Redmi Bemærk LCD-Skærm #1

OTMIL 5.5"Oprindelige Display For XIAOMI Redmi Bemærk LCD-Skærm Touch Skærm med Digitizer Ramme For Redmi Bemærk LCD-Skærm #1

Forsendelse Politik: Vi vil være i stand til at sende dem via DHL, UPS, FEDEX, EMS, Paraplegi.dk Standard Forsendelse På dit valg.Eller vi kan tilbyde dig de billigste og sikreste forsendelsesmetode.Vores mål er at gøre sikker på, at din bestilling når frem til dig på den bedst mulige måde. * DHL, UPS og Fedex tager normalt 7-10 dage at nå frem til dig. * EMS-normalt når frem til dig inden for 10-15 dage. * Luftpost Wuyou normalt når verden i 15-30 dage.Kan vi ikke levere til PO Box, og vi kan ikke levere uden din kontaktperson telefonnummer.At sørge for, telefon og adresse, du har tilbage, er korrekt, vil vi kun levere til den adresse, du har tilbage i Paraplegi.dk system.

PAA:

1. Hvorfor bør du stole på os?

Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, kunderne behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af vores produkter.Vores fordele er den gode kvalitet og den bedste service.

2. Kan det være afsendt til mit land ?

Vi kan sende elementer i 98% af verdens lande.Hvis dit land ikke kan blive valgt på Paraplegi.dk, skal du tale med os.

3. Hvor lang tid tager det at nå frem?

Generelt, vil vi arrangere forsendelse inden for 1 til 7 arbejdsdage, når betalingen er bekræftet, og vi samarbejder med DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7dage) og EMS (13-30 dage).Men kan du forstå, hvis der er en forsinkelse på grund af noget, der er ude af vores kontrol.

4. Hvad skal jeg betale attentiong til under installationen?

1)Test alle udskiftning, før du installerer. 2)Se dit værktøj ikke røre baggrundslys og lcd-området, især ikke tryk på venstre og højre hjørne af LCD-skærmen, er disse områder er eaisly til at være beskadiget. 3)Må ikke være voilent,skal du trykke på blødt og normalt når de skal vælge produktet fra kassen, eller når du installerer,da LCD-er skrøbelig.

5. Hvordan om den kvalitet, du tilbyder?

Især vi tilbyder kvalitet for original,helt Ny, eller AAA høj kopi, vi også har andre kvaliteter, som per forskellige behov.Vi kan tilbyde forskellig kvalitet til forskellige standard, som har forskellige pris.Kontakt os, hvilken kvalitet du har brug for.

6. Kan l installere det ved mig?

Ja,vi vil sende dig en gratis sæt værktøjer til hver pakke,kan du installere det ved dig selv,men du søge installation guide fra Youtube, skal du følge de trin, og læg mærke til master ' s Forholdsregler.

7. Hvis profuct kommer brudt eller varen ikke komme til mig,hvordan kan jeg gøre?

Fortæl os af ethvert problem, du møder,vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig,vil vi løse alle problemer for at gøre dig tilfreds,skal du stole på os.


  • Skærm: > 3"
  • Mærke: Xiaomi
  • Materiale: IPS
  • Punkt Betingelse: Ny
  • Model-Nummer: For Xiaomi Redmi Bemærk
  • Display Opløsning: 1280x720
  • Compatible Xiaomi Model: Redmi Bemærk
  • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
  • LCD-Kit: Ja
  • Kompatible Mærker: Xiaomi
Kalinalex 2020-08-22 работает отлично 5/5
Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Relaterede varer

Bestsellere