Search & selection: Virksomheden er dine medarbejdere

Kan jeres team optimeres? Search and selection er vejen frem (Foto smallbusinessadvice.org.au)
Kan jeres team optimeres? Search and selection er vejen frem (Foto smallbusinessadvice.org.au)

Masser af consultingfirmaer tilbyder search and selection, og det kan være en rigtig givende investering. En virksomhed er hverken mere eller mindre end sine ansatte, og det er uhyre vigtigt, at ansatte og ledere har samme ambitioner og målsætninger. Med search and selection er der langt bedre mulighed for, at du får den bedst egnede til at tage hånd om det, du efterspørger, samtidigt med at du sparer en masse tid og energi. Det er nemlig kompliceret proces at finde den rette medarbejder til et tillidsfuldt erhverv.

Rådfør dig hos fagfolk og vælg en samarbejdspartner, som du føler dig tryg ved. Det er vigtigt, for hvis den rette medarbejder skal findes, skal dialogen og samarbejdet være optimalt. Det lyder enkelt, men gør det fuldstændig klart med dig selv, hvad det er for en type medarbejder, som du ønsker. Jo mere præcis du er, des mere præcis kan eksperterne være i de forskellige rekrutteringsfaser.

Search & selection er en fortrolig opgave

Det er vigtigt, at eksperterne får det rigtige indtryk af din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv og føler dig tryg ved den konsulent, du nu vælger at benytte dig af. Konsulenten skal nemlig have et fyldestgørende indblik i din virksomhed og dine behov.

En professionel konsulent er altid opmærksom på sin tavshedspligt overfor din forretning og dit foretagende, ligesom dygtige konsulenter har en stor database med kandidater. Det er endnu en fordel ved consulting. Det er en nem mulighed for at nå mange dygtige mennesker med præcise evner. De rigtige medarbejdere hænger ikke på træerne!

Find consulting, search & selection her

Share

One thought to “Search & selection: Virksomheden er dine medarbejdere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *