På international Business School kan du få indfriet dine mål

Tag en uddannelse der nytter (foto se-institute.dk)
Tag en uddannelse der nytter (foto se-institute.dk)

En international business school er et universitet, som tilbyder forskellige uddannelser inden for business, management og business administration. Den første skole startede i 1819 med navnet ESCP Europe. Den var placeret i Paris, hvor den stadig har sit virke. De mest kendte skoler ligger i London. Det er skoler som Harvard Business School og Stanford Business school, der er  de mest populære. I Danmark findes CBS (Copenhagen Business School) som ligger på tredjepladsen over bedste business scholls.

Du kan finde mange forskellige skoler i hele verden, og hver især har forskellige tilgange, muligheder og faglige niveauer. En international business school er en anerkendt uddannelse, og det kan derfor være en god investering at tage udannelsen, hvis du ønsker at rykke din virksomhed næste skridt op af rangstien.

International business shcool i mange dele af verden

Der findes både lokale business schools, europæiske business schools og internationale business schools. Det de alle har til fælles er, at de alle underviser på universitetsniveau i businessrelaterede emner som for eksempel økonomi og finans, administration, entreprenørskab, strategi, HR, research, organisationpsykologi og –adfærd og marketing. På skolerne arbejder man meget med casestudier og bruger praktiske værktøjer i undervisningen. Med en uddannelse på en business school får du mulighed for at udvide dit repertoire og tilegne dig evner til at komme længere i din karriere.

Business schools henvender sig til folk, der vil have det bedste, som har de højeste ambitioner og som ikke er tilfredse med lavt niveau og ikke at få værdi for pengene. Man ser ofte, at det er højtplacerede og ambitiøse medarbejdere, som tager disse uddannelser. En uddannelse på en international business school plejer ikke at være billig. Det koter gerne en del, hvilket også betyder at skolerne oftest leverer noget for pengene. En international business school er for dig, der ønsker at opnå dine mål.

Læs mere om international business school her!

Læs mere om uddannelse her:

European Business School kan give dig international ballast

Tag en diplomuddannelse i beskæftigelse

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *