Lær om læring med en diplomuddannelse i erhvervspædagogik

Diplomuddannelse i erhvervspædagogik (Foto: emu.dk)
Diplomuddannelse i erhvervspædagogik (Foto: emu.dk)

Er du ansat som underviser på er erhvervsrettet uddannelse, så er en diplomuddannelse i erhvervspædagogik måske noget for dig. Uddannelsen giver dig kompetencer inden for læring, tværfagligt samarbejde, planlægning med videre. Går du og drømmer om at dygtiggøre dig i dit daglige arbejde, eller trænger du blot til en udfordring, så vælg en diplomuddannelse i erhvervspædagogik.

Krav der er til diplomuddannelsen

På en diplomuddannelse i erhvervspædagogik lærer du at varetage pædagogiske funktioner. Du lærer for eksempel at planlægge og organisere den undervisning, som du beskæftiger dig med i dit daglige arbejde. Du lærer også at udvikle og realisere de opgaver du har eller måtte have inden for undervisning og læring. Uddannelsen lærer dig også i høj grad at udvikle din egen måde at undervise på. Til sidst lærer du også at indgå i et tværfagligt samarbejde, og det kan både være i offentlige og private virksomheder, men også institutioner og forvaltninger.

For at kunne tage en diplomuddannelse i erhvervspædagogik skal du være ansat eller have et ønske om at blive ansat ved uddannelsesinstitutioner, der er erhvervsrettet. Det kan for eksempel være, at du er ansat som underviser på en teknisk skole. Det kan også være, at du blot har et ønsker om at blive ansat på en sådan skole, men ikke har været det endnu. Derudover er der et krav om, at du har en relevant uddannelse i forhold til, hvad diplomuddannelsen går ud på. Du skal også have minimum to år erhvervserfaring. Hvis du ikke opfylder disse krav, kan du godt prøve at søge alligevel. Så vil dine andre erfaringer og uddannelse blive vurderet i forhold til relevans og diplomuddannelsen i erhvervspædagogik.

Læs mere om en diplomuddannelse i erhvervspædagogik her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *