Kurser sikrer kompetent arbejde

Husk at bruge kurser (foto viauc.dk)
Husk at bruge kurser (foto viauc.dk)

Vores samfund ændrer sig konstant, og det er lige meget om vi opdager det, vil det eller ej. Hvad end du er underviser på skolens nederste trin, mellemtrinet eller på overbygningen, så kan forskellige kurser være givende for din undervisning eller pædagogiske indsigt. Der findes et hav af kursustilbud, der kan give dig forskellige nye indlæringsredskaber, inspiration til nye opgaver eller viden om ny forskning og psykologi. Der vil oftest være et kursus, der matcher dine behov, og det er vigtigt med kurser og efteruddannelse, hvis Folkeskolen skal bevares som verdens bedste skole.

Kurser til få og mange

Det kræver altid accept for din skoleleder, når du skal tilmelde dig et kursus. Det vil altid koste penge, men de vil oftest blive dækket af din skoleledelse. Undersøg om det er et kursus flere i lærestaben eller den samlede lærestab vil have godt af, eller om det kun gælder dine personlige behov. Kurserne ligger som oftest i skoletid, og det kræver derfor at du kan rive skematimer ud af kalenderen.

Passer tiden dårligt og er I flere mennesker, der skal have et kursus, så kan det oftest arrangeres at få kursusholderen til at besøge jeres skole. Det kan tilrettelægges, så det går ud over så lidt undervisning som muligt og passer flest muligt bedst. Det vil være både billigt og praktisk.

Oftest kan kurser også bestilles efter individuelle behov, hvis du eller I har den gode ide, eller mangler bestemt viden eller bestemte kompetencer, der ikke umiddelbart er på menukortet.

Find kurser her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/Sider/Kurser.aspx

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *