Forretningsudvikling der giver de gode resultater

Få gode råd til forretningsudvikling (foto hansentoft.dk)
Få gode råd til forretningsudvikling (foto hansentoft.dk)

Der er mange bud på, hvad en god forretning er. Det mest nærliggende er vist, at det er en forretning, der giver overskud, men der ligger rigtig mange faktorer bag, der er lige så vigtige for at nå overskuddet. Det handler om kommunikationen på arbejdspladsen, om medarbejder, der skal trives i et sundt arbejdsmiljø, og ledelsen, der skal kunne sætte de rigtige eksempler, så forretningen bliver ledt i den rigtige retning.

Nogle vil sige, at den gode forretningen begynder med netop den gode ledelse, og derfor ser man tit, at forretningsudvikling bliver udarbejdet sideløbende med lederudviklingen. Ledelsen skal være dem, der kan skabe sig et overblik over forretning. De skal kunne identificere, når dele af virksomheden trænger til en opstramning, og de skal kunne udvælge de metoder, der skal til for at styrke forretningen.

Du kan udvikle din forretning indefra

Når du påvirker forretningsudviklingen inde fra, sker det lige præcis hos ledelsen. Det kan betyde, at lederteams skal følge et program i lederudvikling, men det kan også betyde, at man går efter at ansætte de rigtige ledere på de rette poster. Enten skal man hente ledere ude fra, ellers også skal lederne indbyrdes skifte positioner, så de rette komme til at sidde på posterne.

Når først brikkerne er på plads i spillet, kan man rigtig begynde at tale strategi og lægge en handleplan for, i hvilken retning forretningen skal bevæge sig. Strategien bliver lagt i et samspil mellem ledere, medarbejdere og kunder, og hvis strategien lykkes, vil det kunne mærkes ud i alle led, der vil opleve større kvalitet og effektivisering. Når lederne kender vejen og er klædt på til at kunne følge den, vil resten af virksomheden følge efter, og sammen vil I nå de satte mål.

Få hjælp til din forretningsudvikling

Mere information om forretningsudvikling her

Share

One thought to “Forretningsudvikling der giver de gode resultater”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *