Executive Management henvender sig til den kvalitetsbevidste topleder

Ledelse (foto: hansentoft.dk)
Top dygtig ledelse er vigtigt for firmaet!  (foto: se-institute.dk)

Hvis du ønsker dig at tage en toplederuddannelse, men ikke kan se, hvordan du skal få tid til at tage en fuld Executive MBA, så kan det være en mulighed at deltage i et Executive Management Programme, der henvender sig til den kvalitetsbevidste topleder. Denne toplederuddannelse består af tre grundpiller: Strategi, innovation og lederskab. Strategi fokuserer på, hvor du og din virksomhed skal hen; innovation handler om, hvordan I opnår jeres mål på en anderledes måde end jeres konkurrenter, eller om I måske endda skal overveje alternative mål. Lederskab drejer sig om evnen til at kommunikere indsigter og ideer til dit team. Opnå et fagligt grundlag til at føre målene ud i livet. På toplederuddannelsen er det væsentligt at forstå, at disse tre ting hænger sammen og støtter og støtter hinanden. Det handler om at organisere ressourcerne i virksomheden for at skabe udvikling og vækst.

Som leder skal du nemlig være med til at bygge bro mellem på den ene side ønsket om tryghed og på den anden side nødvendige, ønskelige eller påtvungne forandringer, som er uundgåelige i en verden, hvor der eksisterer stigende krav om innovation, kreativitet og fornyelse

Forandring

I virkeligheden handler alt nemlig om forandring. Vi sætter mål og udarbejder strategier, fordi vi ønsker en ændring. Måske i forhold til markedsandele, produkter og priser. Eller internt i forhold til arbejdsopgaver, rollefordeling, ledelse og kultur. Det ligger i vores natur at ville udvikle og forbedre os selv og den organisation, vi er en del af. Paradokset er, at vi samtidigt har en indbygget modstand mod forandring, da det udfordrer det trygge og velkendte. Succesfulde forandringsprocesser handler om at have den rette strategi – og rette ledelse til at føre det ud i livet. Med en toplederuddannelse får du en række kompetencer, som gør dig i stand til at håndtere en leders udfordringer med stort overblik og føre din virksomhed sikkert og innovativt gennem forandringer.

Læs mere om Executive Mangement her!

Læs mere her:

Med en uddannelse i executive management kan du bringe dig selv i front

Ledelseskurser kan være med til at skabe dynamik

Share

2 thoughts to “Executive Management henvender sig til den kvalitetsbevidste topleder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *