Et kompetencegivende kursus du har tid til

Giv dig selv de nødvendige kompetencer (foto viauc.dk)
Giv dig selv de nødvendige kompetencer (foto viauc.dk)

Du har brug for hele tiden at uddanne dig, for at følge med et arbejdsmarked i rivende udvikling. Den ene dag er det én ting, der fungerer, den næste dag er det noget nyt, der skal implementeres. Det er ikke altid til at overskue, og nogle gange kan reel undervisning være svaret på de mange nye ting, som der er brug for at lære.

Det kan dog være, at du ikke føler, at du har tid til at tage en hel efteruddannelse i en specifik kompetence eller fagområder. Derfor kan du i stedet vælge et kursus. På VIA University College har de mange forskellige uddannelser, som du kam vælge imellem. Tag snakken med din arbejdsgiver og find ud, hvad der kunne gavne lige præcis dig som medarbejder.

VIA University College er Danmarks største professionshøjskole, og de tilbyder rigtig mange spændende uddannelse. Det er inden for områder lige fra de pædagogiske og sundhedsfaglige til det samfundsfaglige, deriblandt ledelse og tekniske fag.

Hvis du sidder som virksomhed og ønsker, at flere af dine medarbejdere skal have et specifikt kursus, så kan VIA University College også tilbyde nogle mere skræddersyede forløb.

Tag et kursus som ledig

Du kan også vælge at tage et kursus, selvom du er ledig. VIA University College har også kurser, der her konkret målrettet dig, der er ledig og gerne vi have nogle flere kompetencer at tilbyde en kommende arbejdsplads og skrive på CV’et.

Et kursus behøver ikke tage mere end 5 dage, og så har du altså pludselig en portion viden, som du er klar til at tage med ud på arbejdsmarkedet. Det viser, at du vil noget og er klar til at uddanne dig.

Læs meget mere om kurser her:

Kom på kursus og få styr på projektledelse

Amu Kursus er for faglærte og ufaglærte

Amu kurser styrker dine egenskaber til arbejdsmarkedet

Share

One thought to “Et kompetencegivende kursus du har tid til”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *