Den nemmeste og billigste accessory til kontoret: gummibånd/elastikker

Gummibånd er den lille ting, du ikke ved du mangler, men altid behøver!
Gummibånd er den lille ting, du ikke ved du mangler, men altid behøver!

Elastikker, elastikbånd og/eller gummibånd – kært barn har mange navne. Hvad der kan virke som en lille og ubetydelig kontorartikel, er egentlig en praktisk accessory med mange praktisk og nyttige funktioner både i kontormiljøet, men også i hjemmet.

Først og fremmest så er elastikker gode til at holde styr på og samle papirer, kuglepenne, og andre småting. Dernæst så er gummibånd og elastikker helt lavpraktisk gode til at samle mapper og foldere ét sted.

De kan også være gode til firmagaver, som måske består af flere små ting der skal holdes samlet til gaveindpakningen. Efter frokostpausen skal der måske også pakkes mad væk, og her er elastikkerne gode til at holde låg på plads eller forsejle poser med.

Mulighederne er mange – og så er der den aller bedste ting ved gummibånd og elastikker: de er super billige og kommer altid i større partier så man aldrig mangler nogen.

Strækevne og spændkraft i højsædet

Selvom de måske ikke virker af meget, så har elastikker og gummibånd en god strækevne og spændkraft. De er derfor super holdbare og praktiske i forskellige sammenhænge på kontoret, lagerhallen eller i personalerummet. Og hvis gummibåndet skulle sprænge, så kan man altid tage en ny – elastikker er nemlig billige at købe og kommer altid i større partier, så man ikke løber tør.

5 smarte måder du kan bruge elastikker på

  1. Hold styr på de vigtige papirer
  2. Saml mapper og foldere ét sted
  3. Forbind kuglepenne og tuscher så de ikke forsvinder
  4. Sammensæt gaver som fremmer indpakning
  5. Indpak og forsejl maden efter frokost i poser eller kasser med låg med elastikker omkring

Gummibånd – den lille ting, du ikke ved du mangler, men altid behøver!

Vi kender det alle sammen – pludselig står man i en situation, hvor noget skal holdes fast, samles eller forbindes på kontoret. Og det er her at elastikker eller gummibånd er smarte, for på den ene eller den anden måde kan man altid bruge dem til et praktisk formål.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *