Amu kursus gør dig endnu stærkere på pædagogik

Pædagogik er bare et blandt mange fag du kan lære på et amu kursus (foto viauc.dk)
Pædagogik er bare et blandt mange fag du kan lære mere om på et amu kursus (foto viauc.dk)

Er du faglært? Eller ufaglært? Det er ligegyldigt. Uanset hvilken faglig baggrund, du kommer med, så er der rum og muligheder for dig på et amu kursus.

Et amu kursus er døren ind til en ny verden af pædagogik. Ikke nødvendigvis en anderledes eller særligt speciel verden. Men en verden hvor du på amu kurset lærer om pædagogik.

I dit virke som pædagog i en klub, fritidsordning, dagpleje eller lignende har du allerede mange redskaber med i tasken. Det er kun en fordel. Det samme gælder, hvis du arbejder som socialpædagog på en eller anden vis.

Amu kurser er til dig, der gerne vil lære mere. Dig der vil kunne træde hurtigt til på den rigtige måde, når du oplever, at der er konflikter på din arbejdsplads. Men også dig, der altid skaber god stemning og ved, hvordan det typisk er en god måde at starte en dag op.

Meget kommet med erfaring, men et amu kursus kan hjælpe dig til at bryde dårlige vaner, som erfaringen typisk overser.

Enkelt- eller gruppekurser

Amu kurser giver dig ny viden. Det kan gavne dig, hvis du allerede er i fast job, og det vil ikke mindst gavne dig, hvis du leder efter et nyt job på arbejdsmarkedet. Amu kurser styrker dine kompetencer, uanset hvilken position du står i.

Fordelen ved amu kurser er, at de både tager højde for den enkelte og for gruppen. Det vil sige, at du nemt kan tage på et amu kursus alene og få et stort udbytte med dig derfra.

Omvendt arrangeres amu kurser også for afdelinger eller andre grupper, som fælles gerne vil have styrket et bestemt fokus på pædagogik på deres arbejdsplads. Det kan handle om jer som medarbejdere internt, det kan handle om jeres tilgang til pædagogikken overfor børn og unge.

Uanset hvilken udfordring du leder efter, så kan du få det i et amu kursus.

Se mulighederne for et amu kursus her

Få mere information om amu kurser her:

Amu kurser styrker dine egenskaber til arbejdsmarkedet

Amu kurser for dig, der vil styrke din pædagogik

Amu kurser kan være dit spark fremad

Share

One thought to “Amu kursus gør dig endnu stærkere på pædagogik”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *