Amu kurser styrker dine egenskaber til arbejdsmarkedet

Brug lidt tid på amu kurser og der er tilbage på arbejdsmarkedet inden længe (Foto: dr.dk)
Brug lidt tid på amu kurser og der er tilbage på arbejdsmarkedet inden længe (Foto: dr.dk)

Hvis du står udenfor arbejdsmarkedet og har svært ved at få fodfæste, når du bevæger dig ind, så kan et amu kursus blive din nye bedste ven. Amu kurser er tilrettelagt til både faglærte og ufaglærte, der gerne vil lære mere om et givent område på arbejdsmarkedet.

Det handler om enten at give dig generelle kompetencer eller decideret merit til en erhvervsuddannelse. Det kan amu kurser, da de er tilrettelagt med både praktiske og teoretiske forløb, der skal styrke din samlede viden og dine egenskaber i forhold til et specifikt område.

Hvis ikke du har kapaciteten til at gå i gang med en decideret uddannelse, eller hvis du mangler nogle enkelte kompetencer, der skal styrke dit samlede CV, kan amu kurser også hjælpe dig. Her kan du tage enkelte teoretiske og praktiske fag samlet i et kursus.

Bevæg dig ad nye stier

I livet handler det generelt om altid at være klar til at flytte sig i nye retninger, gribe nye arbejdsopgaver og tage skeen i den anden hånd. Men det kan være svært at vide, hvordan man kan gøre det. Et kursus er en god kickstarter. Og særligt amu kurser er gode, hvis du gerne vil tilpasses bedre til arbejdsmarkedet. Hvis du mangle nogle kompetencer eller er nødt til at tillære dig nogle nye.

Amu kurser giver dig nye muligheder. Muligheder for at bevæge dig ind på områder, du gerne vil blive bedre til eller endnu ikke kender til.

Alle kan have brug for at tage et kursus for at skærpe de evner, som man har. Der findes et kursus, der er tilrettelagt efter dine behov. Både tidsmæssigt og vidensmæssigt.

Nogle kurser krævet et mindre beløb fra kursisten, hvor andre kan gennemføres gratis eller ved hjælp af en bevilling fra en given uddannelse eller lignende.

Se mulighederne for amu kurser hos VIAUC.dk

Find mere information om amu kurser via nedenstående links:

Amu kurser for dig, der vil styrke din pædagogik

Amu kurser kan være dit spark fremad

AMU kurser er kompetencegivende

Share

One thought to “Amu kurser styrker dine egenskaber til arbejdsmarkedet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *