Amu kurser for dig, der vil styrke din pædagogik

Amu står for arbejdsmarkedsuddannelser, og her kan du udvikle dine kompetencer inden for pædagogiske områder som daginstitutioner, dag- og familiepleje og socialpædagogik blandt andet. Der lægges stor vægt på, at undervisningen på Amu kurserne bygger videre på deltagerens erfaringer fra tidligere beskæftigelse, og målet med kurserne er at dygtiggøre den enkelte, så denne er bedre rustet til fremtidens udfordringer på et arbejdsmarked, der kan føles presset.

Det handler om at motivere og udvikle deltageren faglig og personligt, så man kan vende tilbage til arbejdsmarkedet med fornyet energi og ny viden, der giver selvtillid og overskud. Så selvom formålet med kurserne er en faglig opgradering, er det svært at undgå, at det rent personlige ikke føler med. Der sker nemlig noget med mennesker, når de finder ud af, at de er gode til noget, og når deres viden og kundskaber kan udvikles i en sådan grad, at de bliver en endnu større gevinst for arbejdsmarkedet.

Amu kurserne lærer dig teorien og ruster dig til praksis

Der er klasseundervisning og gruppearbejde på skemaet, når du bliver tilmeldt et Amu kursus, og du kan godt regne med at blive udfordret på det, du kan i forvejen og det, du ikke kan – endnu. Undervisningen er teoribaseret, og den består især af oplæg, men også af filmvisning og masser af samtale, hvor deltagerne kan udveksle erfaringer og gøre hinanden klogere.

Selvom undervisningen er teoretisk, peger den meget tydeligt frem mod en praktisk anvendelse, og det praktiske er kernen i det hele. Det man lærer, skal man også kunne anvende, og det er i den erfaringsproces, at man virkelig bliver klædt på til at gøre en forskel inden for det pædagogiske felt.

Læs mere om Amu kurser her

Share

2 thoughts to “Amu kurser for dig, der vil styrke din pædagogik”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *