Akademiuddannelse styrker dine kompetencer

Udvid dine kompetencer med en akademiuddannelse (foto viauc.dk)
Udvid dine kompetencer med en akademiuddannelse (foto viauc.dk)

Hvordan går det med dig på jobbet? Har du styr på sagerne? Laver du det, du drømte om? Har du fået nye drømme?

Hvis ikke du er, hvor du gerne vil være, eller hvis du bare gerne vil prøve noget nyt af, så er en akademiuddannelse noget for dig. En akademiuddannelse åbner på den ene side nye døre, der giver dig mulighed for at prøve andre sider af arbejdsmarkedet af. På den anden side kan en akademiuddannelse også give dig mulighed for at prøve andre kræfter af på den arbejdsplads, du allerede er på.

Der er aldrig nogen grund til at gå i stå. Men derfor kan det alligevel godt være svært at vide, hvilket skridt man bør tage – eller hvordan man kan tage det. Nogle gange har man brug for støtte fra andre. Her er en akademiuddannelse løsningen for dig, der gerne vil udbrede dine kompetencer, så du kan blive endnu bedre til dit område – eller styrke dig på nye områder.

En akademiuddannelse – men i hvad?

Man kan måske tænke, at det er meget fint, at man kan få en akademiuddannelse. Men det lyder stadig noget abstrakt. For hvad skal man egentlig have en akademiuddannelse i?

Jo, hvis du gerne vil have en akademiuddannelse, er der rig mulighed for, at du kan finde en uddannelse, der passer som en ny del til kompetencer, som du allerede har.

Hvis du er pædagog, findes der flere former for psykologiske uddannelser, du på akademiet kan tage som overbygning. Det betyder også, at det er en uddannelse i psykologi, man kun kan tage, hvis man i forvejen har en adgangsgivende uddannelse. Hvis det er en psykologisk eller sociologisk overbygning, kan du eksempelvis have sygeplejerske-, jordmord-, pædagog- eller lærerbaggrund. Der er mange muligheder, det centrale er, at en akademiuddannelse lader dig få en overbygning, der spreder dine evner og giver dig nye, spændende jobmuligheder.

Du kan se på en akademiuddannelse her

 

Få mere nyttig information om akademiuddannelser:

Akademiuddannelse står for fremdrift og kontrol

Nyd godt af de mange akademiuddannelser

Akademiuddannelser kan også være en mulighed for dig

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *